Nedlagt landbrug med totalrestaureret rødstens stuehus.
Naturskønt beliggende fint nedlagt landbrug med fantastisk bolig og virkelig fine udhuse. Ejendommen er beliggende i den skønne uforstyrrede natur mellem Hollensted og Ørum. Der er rigtig fine bygninger i god kvalitet. Der er tilhørende ca. 3700 kvm. jord og mulighed for at købe/leje yderligere markjord f.eks. til hestehold.
Boligen er i røde mursten og der er nyere plastvinduer, samt overalt indvendigt i flot nyrenoveret stand. Rigtig god indretning i 1 ½ plan med rigtig fine og højloftede rum. Boligen er på alle måder meget tiltalende og i lyse og venlige farver. Indretning med stor forgang, dejligt nyt og flot badeværelse med bruseniche, dejligt køkken/alrum, lys og dejlig stue med trægulv, godt nyt flot bryggers, samt soveværelse i tilbygning. Fra forgangen er der adgang til 1.sal hvor der er fine trægulve og indrettet 2 meget store værelser. En fantastisk bolig som er lige til at flytte ind i.
Superfine udhuse med stald og lade i meget solide bygninger. Meget anvendelige bygninger til både dyrehold og fritidsaktiviteter. I staldlængen er der indrettet fyrrum med nyere BAXI-pillefyr.
En ejendom i fantastisk stand som absolut skal opleves. Bestil allerede nu en fremvisning. Der er rigtig mange muligheder i denne ejendom.