Info in English at the bottom

Karina er en 24årig ME-syg kvinde, som er blevet tvangsindlagt på Hammel neurocenter, underkastet regler for psykiatrien og hun er under psykiaterne på Forskning klinikken for de såkaldte funktionelle lidelsers bestemmelser og fulde kontrol.

Karinas telefon er gået død, og er ikke mere i brug. Karina har ikke adgang til en PC. Familiens advokat har fået at vide, at han ikke er Karinas advokat. Karina må ikke modtage besøg.

Karinas retssikkerhed er alvorligt truet. Karina udsættes for fysisk træning, hvilket ofte skader Me-patienter. Karina har ikke set sine forældre siden indlæggelsen for over 100 dage siden. Psykiaterne på Forskningsklinikken for de såkaldte funktionelle lidelser har fået ansvaret for ME-syge i DK, selvom udenlandske og indlandske eksperter mener, at ME er en neurologisk eller en immunologisk sygdom og ikke en psykiatrisk sygdom. Psykiaterne har voldsomt brug for en succeshistorie, da de har fået ansvaret for et helt nyt ME-videns-center, som fremover skal have ansvaret for ME-syge i DK. Psykiaterne på Forskningsklinikken vil ikke samarbejde med specialister i ME, men kun med andre psykiatere.

Aktion Side –

Meget mere info her om Karina sagen og Term -Modellen

Karina Sagen –
Term- Modellen – Link:
ME Foreningen – Link:

Something rotten in the state of Denmark: Karina Hansen’s story – Link: