Brunede kartofler er en kunst. Lav lækre brunede kartofler med vores brunede kartofler opskrift – den er ligetil for alle. Brunede kartofler er mange bange for, men Per Thøstesen viser dig med sin nemme brunede kartofler opskrift, hvordan du nemt laver lækre brunede kartofler, der er fulde af smag. Hans brunede kartofler opskrift giver dig brunede kartofler, som du aldrig har smagt dem før.

HVILKEN SLAGS KARTOFLER BRUGER DU TIL BRUNEDE KARTOFLER?
Når du skal lave brunede kartofler, er det ikke ligegyldigt, hvilken slags kartofler du bruger til din brunede kartofler opskrift. Som Per Thøstesen også nævner i videoen, er det en rigtig god ide at bruge rigtige kartofler til dine brunede kartofler, da glaskartofler kan ødelægge selv den bedste brunede kartofler opskrift. Så hvis du vil have det optimale ud af Pers brunede kartofler opskrift, så skal du bruge rigtige kartofler, når du laver hans brunede kartofler.
Få inspiration til mere lækker mad. Hvad skal dine brunede kartofler være tilbehør til?

DET SKAL DU BRUGE TIL PERS BRUNEDE KARTOFLER OPSKRIFT
Til brunede kartofler skal du bruge:
– 1 kilo små kartofler (rigtige kartofler)
– ½ bundt persille
– 3 laurbærblade
– 1 spsk. sort hel peber
– 2 spsk. hvidvinseddike
– 1 grøntsagsbouillon
– 1 spsk. salt
– 2 dl rørsukker
– 50 gram smør
– saft fra 1 klementin

Mere skal du ikke bruge til vores brunede kartofler opskrift for at lave de perfekte brunede kartofler.

Følg REMA 1000 på de sociale medier:
—————————-
Like os på Facebook:

Følg os på LinkedIn

Plus os på Google+

——————
HVAD GØR DENNE BRUNEDE KARTOFLER OPSKRIFT SPECIEL?
Per Thøstesen bruger rørsukker i sin brunede kartofler opskrift, og det er der en helt speciel grund til, nemlig at det giver meget mere smag til dine brunede kartofler, end hvis du bruger almindelig hvid sukker. Han bruger også salt i sin brunede kartofler opskrift, da ”salt og sukker er to rigtig gode venner” som han udtrykker det.
Hvis du i vores brunede kartofler opskrift endda bruger Sanderumgaard kartofler, vil dine brunede kartofler få prikken over i’et:

TIPSTIL DE PERFEKTE BRUNEDE KARTOFLER MED VORES BRUNEDE KARTOFLER OPSKRIFT
Du kan faktisk koge kartoflerne til brunede kartofler , ligesom du ville gøre med helt almindelige kartofler. Følger du vores brunede kartofler opskrift, får dine kartofler, og dermed også dine brunede kartofler, dog meget mere smag.
Kog kartoflerne i 20 minutter med de øvrige ingredienser i rigeligt vand. Hæld væden fra og pil kartoflerne, mens de er varme. Det vil give dine brunede kartofler meget mere smag, end du umiddelbart vil tro. Det er derfor, vi er rigtig glade for de brunede kartofler i denne brunede kartofler opskrift – de er pakket med god smag.

MEN HVORDAN LAVER JEG BRUNEDE KARTOFLER MED DE KOGTE KARTOFLER?
Det er nemt, både med vores brunede kartofler opskrift samt den traditionelle tilgang, da du blot skal gøre følgende for at få lækre brunede kartofler:

Varm en pande op ved jævn varme – tilsæt rørsukker og lad det smelte på panden, så sukkeret fordeler sig – det er vigtigt, at panden ikke er for varm – når sukkeret begynder at smelte og karamellisere tilsættes smør – lad det smelte og bruse op – tilsæt kartoflerne og vend dem hyppigt – lige inden dine brunede kartofler er færdige, tilsættes saften fra klementinen.
De brunede kartofler i vores brunede kartofler opskrift er beregnet til at blive serveret straks.

Se flere tips og tricks til din madlavning:

SÅ ER DER KUN TILBAGE AT …
Vi håber, at du og dine gæster bliver lige så glade for vores brunede kartofler opskrift, som vi er. Vi mener, at det er de bedste brunede kartofler i Danmark.

Velbekomme!