Se mere på:

At bygge nyt hus er en af livets største beslutninger. Ikke alene handler det om økonomisk overblik og sikkerhed, men også om tillid og tryghed. Hos Lind & Risør kan I være trygge under hele processen. Vi bruger ikke underlevenradører, og har kun egne fastansatte folk.

Ethvert byggeri er en kompleks proces, hvor en række specialister skal indover – fra start til slut. Derfor har vi erfarne specialister fastansat, og søger for at du som kommende boligejer har tilknyttet en fast kontaktperson, en byggerådgiver, der vejleder dig – fra optegnet skitse, til færdigt hjem.

Når du bestemmer dig for et nyt hus, er det en god idé at kontakte en af vores byggerådgivere. Du kan enten ringe, eller mødes med os i et af vores udstillingshuse. Her kan vi høre mere om dine tanker og ønsker.

Hos Lind & Risør tror vi på dialog, og vi lytter efter hvad I som kommende husejere har af behov. Ud fra det vil vi rådgive om, hvordan vi i fællesskab får opfyldt jeres boligdrøm.

Der er mange spørgsmål fra start – vi vil sørge for at rådgive professionelt og gøre det overskueligt for jer.

Når vi er kommet tættere på hvordan jeres kommende bolig skal se ud, arrangeres der opfølgende møder med jeres byggeleder og arkitekt. Her sikrer vi, at jeres behov imødekommes. Vi gennemgår skitser, plantegninger og byggeplanlægningen.

Materialevalg er ikke kun et spørgsmål om nogle hurtige valg af køkkenlåger og vinduer. Det er valg, der skal afspejle jeres helt personlige stil.

Det mener vi skal gøres i de helt rigtige rammer – sammen med en indretningsarkitekt, i vores showroom. Her gennemgås muligheder, alle materialer og individuelle løsninger fra ende til anden. Grundigt og med omtanke.

Det tager typisk 4-6 måneder for selve byggeriet, alt efter husets størrelse og kompleksitet. Fra første kontakt med byggerådgiveren, og til at I kan flytte ind, tager det som regel 10-12 måneder. Derfor er der mange tråde der skal samles, og et stort overblik er essentielt.

Fra start inviteres I til et opstartsmøde på grunden, inden selve byggeriet iværksættes. Her møder I byggelederen, ham der skal føre jeres byggeri gennem alle dets faser. Ligesom vores andre medarbejdere, er vores håndværkere fastansatte, danske folk, der har været hos os i en årrække.

I vil løbende være i kontakt med byggelederen. Har I spørgsmål, eller vil I se hvordan byggeriet forløber, skal I naturligvis være velkommen til at tage kontakt til ham.

Ved overdragelsen af nøgler til jeres nye hus, gennemgår vi hele huset sammen. I får en grundig introduktion til husets tekniske anlæg og dens funktioner, mens I vil have mulighed for at stille spørgsmål.

Vi vil derefter, i løbet af de første fem, år kontakte jer to gange. Første gang er efter et år, hvor vores serviceafdeling foretager et 1-års-eftersyn af huset. Her gennemgår vi alle aspekter, lige fra tekniske løsninger til justering af låger og døre. Derefter mødes vi igen til vores 5-års gennemgang. Opstår der problemer undervejs, kan I naturligvis altid kontakte os.

Husk at hos Lind & Risør skal I altid kun ringe ét sted hen.
Det er det vi kalder for et full-service arkitekt- og byggefirma.

Lind & Risør – det bedste af det bedste.

Se mere på:

Eller kontakt:
Lind & Risør A/S
Erik Husfeldts Vej 9
2630 Taastrup

Tlf.: 4332 2000
Fax: 4332 2001
Mail: lr-hus@lr-hus.dk

Følg Lind & Risør på:

Lind & Risør Facebook:
Lind & Risør LinkedIn:
Lind & Risør Google+/YouTube:
Lind & Risør Twitter:
Lind & Risør Instagram:
Lind & Risør Pinterest: www.pinterest.com/lindrisoer
Lind & Risør Flickr:
Lind & Risør Vimeo:
Lind & Risør Dailymotion:
Lind & Risør Photobucket:
Lind & Risør Startvækst:
Lind & Risør Yelp:
Lind & Risør Slideshare: