Vi har alle sammen en ide om det liv, vi ønsker at leve. Et liv med formål, energi og kærlighed.

For at leve dette liv har vi brug for et godt helbred. For at opnå optimal wellness, anbefaler Verdenssundhedsorganisationen at vi dagligt indtager mindst fem måltider med frugt og grøntsager suppleret af fedtfri proteiner til hvert måltid, fibre, sunde fedtstoffer og komplekse kulhydrater, og ikke mindst af et godt træningsprogram.

Men de fleste af os har travlt i hverdagen. Vi tyr til nemme madvalg og lever et liv foran en computerskærm.

Benevita har derfor fundet en bedre løsning. Benevitas vægtreguleringssystem er udviklet i vores eksklusive laboratorier i Schweiz og kombinerer overbevisende, videnskabeligt underbyggede vægtreducerende ingredienser med et sundt livsstilsprogram, som er nemt at følge, og som fungerer som supplement til vores lækre måltidserstatningsprodukter, snacks og kosttilskud.

Det er nemt, samtidig med at du sparer penge og får al den ernæring, du har brug for … og lidt til.

Lad os lige prøve at se nærmere på det. Den ernæring, du får med Benevitas vægtreguleringssystem, svarer til, at du spiser:

● 7 kopper lucerne
● 2 kopper asparges
● 7,6 kopper rødbeder
● 4 kopper broccoli
● 2 kopper gulerødder
● 2,5 kopper blomkål
● 9 stk. rosenkål
● 7 kopper salat
● 10 stk. selleristængler
● 8 kopper agurk
● 9 kopper spinat
● 50 g fisk
● 3 kopper brun ris
● 5,5 skiver grovbrød
● 150 ml fedtfri yoghurt
● 9 kopper tranebær

Listen er lang, synes du ikke?

Med Benevitas vægtreguleringssystem kan du spise det rigtige og samtidig holde dig sund … og det koster kun en brøkdel af, hvad du ville skulle betale for de mange madvarer på indkøbslisten. Du skal blot erstatte ét måltid om dagen med vores lækre Shake-It!-produkter med chokolade- eller vaniljesmag og supplere disse måltider med Go!- og Recover!-kapsler. Hvis du er til snacks, har vi også en løsning: Benevitas Chocolate Crunch Bar.

Vi har udviklet Benevitas vægtreguleringssystem med tanke på dig. Lad Benevita hjælpe dig med at tage kontrol over dit liv og øge dit personlige velvære!

Nutritional Benefits of the Benevita Weight Management System (Danish)