Svinemørbrad * 2 flækket og lagt sammen med fyld.
Dette er en af husets favoritter. Jeg tænkte jeg ville dele det med Jer,
dog denne gang på film smile-humørikon
Denne ret gir’ mad til 5 voksne.
Et par svine mørbrad afpudses, jeg er måske lidt grov i min afpudsning, men jeg gider ikke bi’mørbrad’en (det er faktisk kun en sene) samt den store sølvhinde…..
det skal væk. smile-humørikon
Når mørbrad’en er afpudset bliver de flækket på langs, smurt med disjon sennep og brun farin.
1 lille spsk sennep og en go spsk farin pr mørbrad.
Jeg fint snitter et løg og en peber samt en halv glas champignon, det bliver svitset/steg sammen med det kød som er fjernet fra bi’mørbrad og hoved.
Det ligges på mørbrad’en toppes op med ost, den anden halvdel ovenpå og det hele vikles i bacon.
Det tager ca 35-40 min i grillen alt efter temp. Jeg synes svinemørbrad skal have en kerne temp på ca 62-65 grader.
I dette tilfælde kom den på 67, da jeg gerne ville have bacon’en mere mørk/sprød, pga fyldet kunne det gå og kødet var ikke tør’.