Lav en klassisk flæskesteg med garanteret sprød svær. Kokken Per Thøstesen tager dig igennem en flæskesteg i ovn trin for trin. Flæskesteg i ovn er meget simpelt, og vi garanterer, at du kan lave en flæskesteg med sprød svær, når du har set videoen. Per viser dig, hvordan en flæskesteg i ovn laves, så du får masser af smag, samtidig med at din flæskesteg er fyldt med en masse god og sprød svær.

FLÆSKESTEG I OVN ER SIMPELT
En flæskesteg med sprød svær er noget, de fleste af os elsker. Mange af os tror dog fejlagtigt, at det er svært – og næsten umuligt – at lave en flæskesteg i ovn med sprød svær hver eneste gang. Per Thøstesen siger dog i videoen, at det at lave flæskesteg i ovn faktisk er noget af det mest simple i verden. Det beviser han ved at lave en lækker flæskesteg med utrolig sprød svær. Ligesom en tør flæskesteg er kedelig, er en flæskesteg uden sprød svær også kedelig. De to ting går hånd i hånd ifølge Per, og det er derfor, at vi har lavet en video, der viser dig, hvordan du laver en flæskesteg i ovn med garanteret sprød svær.
En vigtig ting for at du kan få en saftig flæskesteg med sprød svær er også, at du køber en flæskesteg af høj kvalitet. Det er derfor, at vi stiller så høje krav til vores leverandører, så du kan lave den perfekte flæskesteg i ovn med sprød svær – altid:

FORBEREDELSE TIL DEN PERFEKTE FLÆSKESTEG I OVN MED SPRØD SVÆR
Når du har købt en god flæskesteg, og har gjort alle ingredienserne klar, er du faktisk klar til at sætte din flæskesteg i ovn på få minutter. Når du står med flæskestegen, skal du tjekke om din flæskesteg er ridset hele vejen igennem fedtet. Hvis den ikke er det, så brug kniven, og skær i flæskestegen, så du kommer hele vejen igennem fedtet. Hvis du ikke gør dette, kan du risikere, at din flæskesteg i ovn vil mangle den sprøde svær. Det er dog vigtigt, at du ikke skærer ned i din flæskesteg, når du ridser den, da du kan risikere, at når du sætter din flæskesteg i ovn, vil den smide sine safter, samtidig med at du kan risikere af din flæskesteg steges ujævnt – og dermed også miste muligheden for at lave en perfekt sprød svær.

Følg REMA 1000 på de sociale medier:
—————————-
Like os på Facebook:

Følg os på LinkedIn

Plus os på Google+

——————

HUSK SALT PÅ DIN FLÆSKESTEG I OVN – I ANDEN OMGANG!
Du skal vente med at komme salt på din flæskesteg, indtil du har sat din flæskesteg i ovn første gang. Når du tager din flæskesteg ud efter ca. 20 minutter, og du vender den med fedtsiden opad, så strøer du en masse salt ud over din flæskesteg. Det er på denne måde, at du får en enorm sprød svær mange vil misunde dig. Hvis du putter salt på din flæskesteg fra starten, og vender den ned i vandet, vil saltet stille og rolig blande sig med vandet og blive kraftig fortyndet og derved ikke give nogen smag.
Det er dog ikke den eneste grund til, at du skal vente med at strø salt ud over din flæskesteg. Hvis du steger din flæskesteg i ovn med fedtsiden opad under hele tilberedningsprocessen, vil du få en sort svær og ikke en sprød svær, og du kan også risikere, at din flæskesteg steges ujævnt.
Salt har to funktioner, når du laver flæskesteg i ovn, når du vil have sprød svær. Salt trækker væske ud, og det er nødvendigt, da du ellers ikke vil få sprød svær men slatten svær i stedet. Salt giver også smag til din flæskesteg.
Hvis du vil lave en lækker sovs til din flæskesteg i ovn, så vil vi anbefale en lækker og nem rødvinssauce, du kan forberede inden, og lave færdig imens din flæskesteg hviler:

INGREDIENSER TIL FLÆSKESTEG I OVN SAMT FLERE TIPS OG TRICKS
Hos REMA 1000 bestræber vi os på at lave de bedste råvarer og inspirerende videoer, så du kan lave lækker mad – eksempelvis en lækker flæskesteg i ovn med sprød svær.
Til en lækker flæskesteg i ovn med sprød svær, skal du bruge følgende:
1 Smagfuld flæskesteg – 1 bundt timian – 1 løg i både – 1 helt hvidløg halveret – 1 spsk. peberkorn – 5-10 laurbærblade – salt og peber – 1 liter kyllingefond eller vand

Flæskesteg i ovn er blot en af vores mange opskrifter i vores opskriftsunivers på Youtube samt på vores hjemmeside.
Vil du også have flere gode opskrifter til julebordet og dagligdagen, så har vi samlet en masse til dig her:

SPRØD SVÆR PÅ SAMLEBÅND
Vi vil gøre klar til vores lækre flæskesteg i ovn og noget god sprød svær.

Velbekomme!