Sponsoreret indlæg – Food Fighters
Alle råvarer er økologiske
OPSKRIFT
FRITEREDE FRIKADELLER MED INDMAD
400 g. hakket kalv og flæsk
100 g. lever
100 g. hjerter
50 gram havregryn
1 løg
2 fed hvidløg
1 bdt. persille
Skal fra 1 citron
Salt og peber

100 gram panko (eller rasp)
1 liter olie til at fritere i

Hæld olien i en gryde og varm op. Blend grofthakket persille, løg, hvidløg, lever, hjerter, salt og peber.
Bland med kalv/flæsk, havregryn og citronskal. Rør farsen godt sammen. Lav kødboller og vend i panko. Fritér i den varme olie og læg dem på køkkenrulle, når du tager dem op igen.

RØDBEDESALAT:
1 rødbede
30 g. solsikke- eller græskarkerner
50 g. feta
En håndfuld spinat
1 spsk. olivenolie
Saft fra en halv citron
Salt og peber

Skræl strimler af rødbeden. Bland med kerner, feta og spinat og hæld olie, citron, salt og peber over.

Anret de friterede kødboller med den friske rødbedesalat.