Styrk din ryg med funktionel træning
Vores ryghold henvender sig til alle, der ønsker at gøre det bedste for deres ryg. Aldrig før har så mange haft problemer med ryggen, og mange må leve med smerterne resten af livet. Hos FTO vil vi gerne gøre vores til, at flere kan få en lettere hverdag uden smerter.

Størstedelen af alle rygsmerter er ufarlige, og faktisk hjælper det at holde sig i gang og bevæge sig. Hos FTO kan vi hjælpe dig med at vurdere netop hvilken situation, du står i, og tilrettelægge træningen efter dine behov. Vi tilbyder forskellige sværhedsgrader, så træningen i endnu højere grad kan tilpasses netop dit behov.

Rygholdene er et godt eksempel på, at du får rådgivning i forhold til din daglige levevis samt arbejdsstillinger. Træningen fokuserer på ryggens bevægelighed og stabilitet, så du bliver bedre til at kontrollere ryggens bevægelser og forebygge smerter i lænd og ryg. Rygholdene indeholder styrke og stabilitet af hele kroppen, og vi lægger vægt på funktionelle øvelser og bevægelser, der er tilpasset kroppens naturlige mønster samt balance.

Book en gratis prøvetime her – vores dygtige team af fysioterapeuter glæder sig til at byde dig velkommen.