En beliggenhed langt ud over det sædvanlige

Usædvanlig smuk og gennemført ejendom, hvidpudset med nyt rødt tegltag, oprindelig opført i 1925 og med en flot indpasset tilbygning fra 1962. 
Huset er nænsomt sat i stand og moderniseret med respekt for stemningen og husets alder. 

Spændende indretning i flere forskudte plan: 
Entre med mange indbyggede skabe og trappe op til en lille seperat afdeling med 2 små værelser og badeværelse med bruseniche. stort spisekøkken/alrum på ca. 20 kvm, fra alrummet er der adgang til kontor/værelse, udgang til en pragtfuld sydvestvendt træterrasse, trappe op til seperat forældreafdeling med soveværelse med skabe og lækkert badeværelse med bruseniche. Går du ned kommer du til den hyggelige stue med store sydvestvendte vinduer og hyggelig brændeovn. Yderligere et par trin nede dukker der et stort højloftet kælderværelse op samt lækkert værksted / fyrrum med naturgasfyr. Fra værkstedet går du et par trin op til stort disponibelt rum (oprindelig garage). I alt 238 etagemeter. Herudover er der carport. 

Fra hele huset og haven er der fantastisk udsigt til SKOVEN. 

Stor have på 1.182 kvm. med mulighed for mange aktiviteter. 

Beliggenheden er som det fremgår helt perfekt direkte til Hareskoven, så er du til mountainbike eller gå og løbeture fås den ganske enkelt ikke bedre. Samtidig er der kort gåafstand til Syvstjerneskolen og Bymidten med S-tog, flere buslinier, mange forretninger og dagligvarerbutikker, biograf og kulturhuset Galaksen.