TØR DU blive ved med at gamble med dit eget helbred og udsætte dine egne drømme? Det håber jeg ikke for år 2016 er året hvor vi SKAL anvende al den viden vi er i besiddelse af, på at løfte os selv. Ellers får vi flere udfordringer end nogensinde før. Og har det ikke været nok udfordringer de sidste par år?

Det vi gør for os selv at gode ting i januar – bliver til et år 2016 i medvind.

Men gør vi intet, bliver år 2016 op af bakke.

Derfor har jeg sammensat en UNIK “Frigørelses-værktøjskasse” som giver dig ALT det du har brug for, for at stå STÆRKT i dig i dette år, med kærlig medvind i din ryg – læs mere ved at klikke her:

Jaaaa endnu en gang har jeg ikke tid til det, da jeg rejser tilbage til Frankrig den 6, -men det er lige her:

Det STORE INTUITIVE videohoroskop for 2016.

-Inklusiv horoskopet for januar 2016.

DET STORE GRATIS INTUITIVE VIDEOHOROSKOP FOR ÅR 2016 – Året for FULDENDELSE.

Året handler om KONKRET anvendelse af vores viden og erfaring. Dette er “VOKSEN op året”, hvor vi træder i karakter i os selv og tør leve det liv OG udleve de drømme,vi har udsat i årevis og gennem mange år ♥

©Copyright 2016 Sanne Otilia Philipson. All rights reserved. – www.sannephilipson.dk

GLÆD dig for jeg har virkelig GLÆDET Mig til at lave horoskopet til dig, selv om jeg om 3 dage rejser til Frankrig og endnu engang ikke har tid til at lave det hehe griner kærligt ♥

Tilbage til år 2016:
Det har bevidsthedsmæssigt og udviklingsmæssigt været nogen hårde år siden 2012 hvor den Gyldne Tids Energi har strømmet til. Det har været nogen kæmpemæssigt “vågne op år” med masser af indre konfrontationer ifm. hvad vi har skubbet til side, fortrængt og ikke ville tage stilling til i gennem mange år.

Netop nu afslutter vi hvad vi påbegyndte i 2008 og år 2016 handler om FULDENDELSE. GIVEN SLIP. VOKSEN OP. Og at gøre brug af aaaal den viden vi har med os, så den ikke bare er “tom viden” men konkrete værktøjer vi anvender HVER ENSTE DAG!

I 2014 gik vi fra det udviklingsmæssige “kravlestadie” til i 2015 at STÅ og se, hvor vi hidtil har ladet ting stå til for længe. I 2015 var det svært at gå, så at sige, -fordi vi i år 2015 skulle SE. Vi vågnede virkelig op i 2015 og fik fortiden at se i øjnene, hvad enten vi ville det eller ej.

Klik på videoen og hør mere og vil du gøre mig den ære at hjælpe mig med at dele videoen? Og får jeg ære af dig og dit kære selskab på mit nyhedsbrev?

Så hop over på www.SensitivSelvsabotage.dk og følg min rejse og flytning til Frankrig og hør mere omkring spiritualiet og det at være sensitiv ♥ Sitet til dig der vil stå stærkere i din sårbarhed.

www.IntuitivMentor.dk er rådgivning og behandling til talentfulde coaches, behandlere, terapeuter osv – som BRÆNDER for at gøre en forskel for RIGTIG mange mennesker, uden selv at brænde ud undervejs ♥

Her finder du alle mine produkter og kurser som gør dig følelsesmæssigt robust og får dig til at stå SNORLIGE i dig selv –