Kyllingebryst i ovn giver dig nem og sprød kylling, hvis du bruger et godt kyllingebryst. Sprød kylling laves på panden og i ovnen. Sprød kylling laves på panden, og sæt herefter dit kyllingebryst i ovn, så du få et lækkert kyllingebryst. En sprød kylling laves både på pande og i ovn, så du får et perfekt kyllingebryst. Kyllingebryst i ovn giver dig tid til andet. Sprød kylling – nemt og enkelt.

HVIS DU VIL HAVE SPRØD KYLLING, SKAL DU HUSKE …
En vigtig ting at huske er, at hvis du vil have sprød kylling, skal du bruge et kyllingebryst af god kvalitet. Ellers vil pandestegningen ikke fungere optimalt. Et kyllingebryst i ovn er for varmens skyld, da det er panden, der giver dig sprød kylling, men kun hvis dit kyllingebryst er af god kvalitet.
Det er blandt andet derfor, at vi hos REMA 1000 sætter høj kvalitet og gode råvarer så højt:

KYLLINGEBRYST I OVN ER NEMT OG SMAGER GODT
”Hvorfor skal jeg lave mit kyllingebryst i ovn”, spørger du måske? Det skal du fordi, at dit kyllingebryst bevarer sin sprødhed, samtidig med at du får sprød kylling, der er stort set umulig at brænde på. Et kyllingebryst kan være mange ting i dag. Det er dog ikke alle slags kyllingebryster, der giver dig en sprød kylling. De indeholder forskellige ting og størrelsen varierer også afhængig af, om du køber et kyllingebryst, der er økologisk eller masseproduceret. Sprød kylling laves med et stort og godt kyllingebryst af god kvalitet.

UDEN VAND TAK!
Det lyder måske underligt, men vand i et kyllingebryst giver dig ikke en sprød kylling. Hvis dit kyllingebryst indeholder for meget vand, vil pandestegningen koge kyllingebrystet det i stedet for, samtidig med at dit kyllingebryst i ovn højst sandsynligt vil blive en tør fornøjelse. Kyllingebryst i ovn metoden er for at sikre, at dit kyllingebryst gennemvarmes, mens stegningen på panden giver dig en sprød kylling. Er der for meget vand i dit kyllingebryst, vil det koge og miste al sin saft under stegningen. Sætter du så efterfølgende dit kyllingebryst i ovn, vil det blive tørt, da det har mistet en stor del af sin saft og kraft.

Følg REMA 1000 på de sociale medier:
—————————-
Like os på Facebook:

Følg os på LinkedIn

Plus os på Google+

——————

KYLLINGEBRYST FRA SMAGFULD KYLLINGER
Et kyllingebryst i REMA 1000’s SMAGFULD sortiment er dansk produceret, hvor landmandens fornemste opgave er at sørge for kyllingernes velbefindende. En SMAGFULD kylling har fået masser af plads, mad og drikke samt masser af hvile. Det vil du også tydeligt kunne smage i et SMAGFULD kyllingebryst. Fødevarestyrelsen har strenge krav for produktionen af SMAGFULD kyllinger, og det garanterer dig god og høj kvalitet. Et SMAGFULD kyllingebryst giver dig sprød kylling – især når du først steger det på panden, og derefter sætter dit kyllingebryst i ovn.
Du kan også selv partere din kylling, så du selv tilskærer dit kyllingebryst:

DU FÅR DEN SPRØDE KYLLING, SOM DU BETALER FOR
Som tidligere nævnt, betyder kvaliteten af dit kyllingebryst noget, hvis du vil have sprød kylling. Kyllingebryst i ovn har sine fordele, men du får, hvad du betaler for. Hvis du ikke bruger et kyllingebryst af god kvalitet, vil resultatet – sprød kylling – heller ikke blive godt. Et kyllingebryst i ovn vil beholde en stor del af sin saft og kraft, men vil dette være ligegyldigt, hvis saften er røget ud på panden, da kyllingen så allerede vil være tør, når du sætter dit kyllingebryst i ovn.

TIPS OG TRICKS TIL SPRØD KYLLING OG MEGET MERE
Hos REMA 1000 har vi også samlet en række gode tips og råd til din madlavning, så du altid kan lave sprød kylling med et kvalitets-kyllingebryst. Vil du gerne lave en hel kylling, men har du kun plads til et kyllingebryst i din ovn, så kan du eksempelvis se, hvordan du parterer en kylling på den rigtige måde:

SKYD BRYSTET FREM OG TRO PÅ, AT DU KAN!
Vi er sikre på, at alle kan lave sprød kylling, hvis du følger vores opskrift på kyllingebryst i ovn. Så længe du husker, at du skal bruge et kyllingebryst af høj kvalitet, vil du kunne lave lækker og sprød kylling.
Vi vil i hvert fald sætte et kyllingebryst i vores ovn og vente med spænding på, at det bliver færdigt.

Velbekomme!