Video om det, jeg ville ønske, jeg havde vidst om mig og mit lave stofskifte (og mine naturidentiske hormoner).

Lider du af hårtab, vægttab, træthed, kolde fødder? Manglende livslyst, svedeture og manglende sexlyst? Siger lægen er alle tal er normale? Selvom du ikke føler dig normal? Hjælper medicinen eller den det naturlige stofskifte-hormon ikke efter hensigten?

Hør hvordan jeg løste problemerne og fik ungdom, krop og lyst tilbage. Ligesom pigerne på mit online hold. Du har måske Hashimotos. En autoimmun lidelse, hvor kroppen angriber sig selv og ødelægger stofskifte og dermed forbrænding.

Jeg har lavt stofskifte og den autoimmune, skjulte lidelse, som 90 % af alle med lavt stofskifte har. Uden at vide det. I denne video forklarer jeg dig det, lægen ikke siger. Og som din alternative behandler eller endokrinolog, der anbefaler naturidentisk stof-skiftehormon (armour eller Erfa) ikke siger.