Martin Lundgren Jensens tidlige teenageår var alt andet end sjove, for han var så tynd, at han fik kommentarer med på vejen fra bl.a. fodboldtræneren, som ”Vi sætter lige de store drenge ind først”.

Med sine 42 kg var 14-årig Martin ekstremt spinkel, hamrende frustreret og han kæmpede med selvværdet, indtil hans onkel præsenterede ham for styrketræning.

Martin hadede det godt nok i begyndelsen, for det var en evig reminder om, hvor slap han var, men så begyndte der at ske noget og i takt med at muskelmassen voksede gjorde selvværdet det samme.

Han blev bedre til sport, og til sidst begyndte andre at komme til ham for at få gode råd.

Det lagde kimen til at han valgte at uddanne sig til personlig træner og tage en bachelor i idræt og en kandidat i biologi.

I dag bruger han sin store teoretiske viden, kombineret med de mange års praktisk erfaring som personlig træner indenfor fitness og sundhed til at videregive sin viden og glæde fra egen træning med sine klienter hos Fortius Fitness, så de kan opnå det samme.

Du kan læse mere om Martin Lundgren Jensen her:

==========================

Fortius Fitness beskæftiger sig udelukkende med personlig træning og har med sine enkle kostråd og træningsprogrammer, skabt af personlig træner Kasper V. Christensen, hjulpet titusindvis af klienter fra hele Danmark til at opnå drømmekroppen.

Kasper V. Christensen og Joan Lang, der er stiftere Fortius Fitness, er to af landets førende personlige træner.

Fortius Fitness har afdelinger i bl.a. Søborg, på Kgs. Nytorv, Århus og i Ry ved Silkeborg.

Du kan læse mere om Fortius Fitness, og hvad vi kan gøre for dig på: