Arkitema har designet flerbrugerhuset Mikado House, hvor der er lagt stor vægt på fleksibilitet i indretningen. Mikado House indeholder et atrium, hvor man som lejer også kan slå sig ned i forskellige zoner og holde uformelle møder. Husets øverste 5 etager rummer kontorer, mens der i stueetagen bl.a. er café, fitness og et supermarked.

Det er Arkitekt og Associeret partner Dorthe Keis fra Arkitema, som fortæller om byggeriet.

Videoen er produceret og publiceret af Nohr-Con. Nohr-Con udbyder kurser, konferencer og studieture inden for udbud og byggeri – især med fokus på de juridiske forhold der gør sig gældende, men virksomheden fungerer samtidig også som videnscenter for udbuds- og byggebranchen – bl.a. ved at udgive tre nye videoer om måneden med ansvarlige arkitekter, der fortæller om et interessant byggeprojekt.

Derudover udsender Nohr-Con seks gratis nyhedsbreve, samt publicerer en årlig rapport over de kommunale anlægsinvesteringer. Desuden kan man i Vidensbanken på Nohr-Con’s hjemmeside www.nohr-con.com finde nye domme og kendelser, offentliggjorte ordretildelinger, artikler mv.

Nohr-Con har ligeledes tre LinkedIn-grupper og tre Facebook-sider om de tre emner “Fremtidens sundhedsbyggeri”, “Fremtidens skolebyggeri” og “Fremtidens kontorbyggeri”. “Fremtidens kontorbyggeri” har til formål at øge videndelingen inden for byggeri af kontorer og domiciler i Skandinavien ved at facilitere en platform for dialog om emnet.

Kig forbi vores hjemmeside: www.nohr-con.com

På Nohr-Con’s Studietur til nye og nyrenoverede kontor- og domicilbyggerier i København og omegn d. 21. september 2011 besøgte vi bl.a. Mikado House, og du kan se en fotoreportage fra studieturen her: