, muskel bygning træning, muskel bygning kost, hvordan man opbygger magert muscle.muscle bygning tips.
As en naturlig konsekvens af at være fokuseret på udviklingen af fysik, der er, hvor ‘bodybuilding’ ender.

det er en begrænsning i sig selv. Vores krop har en intelligens alle deres egne.

du kan narre den til at tro du er at få muskelmasse for mere end blot en fysiske udseende ved at sige det er, hvad du vil gøre det til, men stadig gør de samme gamle ting. Du er nødt til at sætte handling bag hensigt.

du vil være i stand til at håndtere selv bedre? Du har brug for styrke og balance.

du ønsker at forbedre dine præstationer, enten som en atlet, en weekend kriger eller for første gang at udforske en fysisk pulserende liv? Du har brug for funktionalitet.

du ønsker at være fri for invaliderende smerter, som følge af træning, der stopper dig fra at være i stand til at nyde resten af dit liv? Du har brug for specifik, aktiv genopretning.

du vil være begejstret for din træning, snarere end at dreading det, eller ved at blive træt? Du har brug for progressive niveauer af stigende bevægelighed raffinement.

ønskede tid, kræfter, blod, sved og tårer, du har lagt i din uddannelse at åbne mulighed at gøre mere ud over gym døre? Du har brug for færdigheder opbygning udvikling.

nu der er mange måder derude til at nå de ovennævnte kvaliteter. Men vi er ikke her for dem. Vi er her for at opbygge Lean Mu