Lækker mad opskrift fra REMA 1000, på en lækker helstegt kylling med citron, hvidløg og rodfrugter! Vores kok guider dig igennem hele opskriften, og viser dig hvordan lige netop din kylling bliver sprød, saftig og lækker!

Hvis du gerne bare vil skrive det ud, så har vi skrevet hele opskriften her nedenunder, så det er bare at gå i gang med at kokkererer! Du kan også se vores kyllingeopskrift på vores hjemmeside her:

Ingredienser til fire personer:
1 hel Smagfuld kylling
2 citroner
2 hele hvidløg
1 pastinak
1 persillerod
2 gulerødder
2 løg
2 tomater
1 bundt frisk basilikum
1 dl bornholmsk rapsolie
Salt og peber

Tilberedning af din helstegte kylling:
Kyllingen gnides i bornholmsk rapsolie, citronerne og hvidløg halveres, som puttes ind i den hele kylling.
Krydr med salt og peber både indvendig og udvendig.
Kyllingen sættes i ovnen ved 220 grader i 45 min.
Skræl og skær rodfrugterne, tomater og løg i grove stykker og stave.
Læg rodfrugterne ved kyllingen, når den har stegt i 45 min.
Det hele steger videre i 25 min. Tag kyllingen ud af ovnen og lad den hvile i 15 min.
Vend rodfrugtblandingen med friske basilikumblade.
Skær kyllingen ud i 4-6 stykker, stænk den med lidt mere rapsolie.
Anret det hele på et stort fad og servér straks.

Et par tips til når du laver din kylling:
Hel kylling er altid mere saftig end kyllingestykker.
Du kan evt. gemme skroget, hvis du skal lave en hønsekødssuppe.

Du kan selvfølgelig se, høre og læse flere mad opskrifter her på vores YouTube kanal, lidt efter hvad du nu er sulten efter. Om det så er kylling, vegetar opskrifter, eller Wok opskrifter, så har vi et helt mad univers som du bare kan kaste dig ind i og nyde! Og vi går selvfølgelig altid alting igennem, lige fra hvilke ingredienser du kommer til at have brug for, til hvor mange mennesker maden laves til, og selvfølgelig guider vi dig også igennem selve mad opskriften!

Lidt om REMA 1000:
REMA 1000s historie begynder i Norge, for mere end 60 år siden. Nu er det mange år siden, og REMA 1000 er gået fra en lille købmandsbutik, til i 2012 for 72 milliarder og beskæftigede omkring 34.000 mennesker. Det er vore stærke værdier og vort værdigrundlag, der driver os.

Der er en helt specifik grund at REMA 1000, hedder det vi hedder. I REMA’s første år havde man et vareprogram på mellem 500 og 600 varenumre. Men for at kunne leve op til kundernes behov, så valgte man hurtigt, at sortimentet skulle være endnu bredere. I 1980 voksede vareprogrammet derfor til 1000 varenumre. Og så fik dagligvarekæden det navn, som i dag er kendt og anerkendt i hele Skandinavien, REMA 1000.

I 1994 åbnede den første REMA 1000 butik i Danmark. Og siden er det blevet til mange butiksåbninger på dansk grund, så der i dag er flere end 250 danske REMA 1000 butikker. Målet er, at der inden for en årrække er 300 REMA 1000 butikker i Danmark.
Vi håber at du har lært lidt nyt i køkkenet med vores madopskrift og video, og at du kommer til at nyde din kylling! Vi ses næste gang!