Pulsing Pilates® Barre er en intensiv workout, som kombinerer pilates, ballet og styrketræning. En ny dimension af træning som udfordrer dig makimalt med udholdenhedstræning, samtidig med at du styrker dine muskler og forbrænder fedt!

Træningen fokuserer på mave, balder og lår og træner dine muskler til det yderste med intensiv syretræning i graciøse øvelse-serier i en konstant pulserende bevægelse.

Du skifter hele tiden mellem små variationer i samme øvelse, så det bliver aldrig kedeligt og musklerne bliver aldrig vant til øvelsen, så de bliver dovne.

Du bruger barren fra balletten som redskab til at hjælpe dig med at gennemføre de mere krævende, stående øvelser.

Barren hjælper dig med balancen og holdningen og gør at du bedre kan fokusere på at få fat i de rette muskelgrupper, når du udfører en øvelse.

Resultatet bliver en stærk krop med tonede og slanke muskler.

På baggrund af sin erfaring som professionel balletdanser, har Frida Hallqvist udviklet træningsformen Pulsing Pilates® Barre.Frida Hallqvist er den første til at tilbyde barre-træning i Danmark. Frida har også startet sin egen uddannelse, hvor hun videreuddanner instruktører i Pulsing Pilates® Barre.

Læs mere om Pulsing Pilates® Barre på: www.fridahallqvist.com