Retter med kylling er nemme at lave. Pitabrød med kylling i karry kan du lave på 20 minutter. Kylling i karry er fyldt med smag. Retter med kylling såsom pitabrød med kylling i karry, grøntsagsstrimler og mango chutney er sunde, fyldt med smag og nemme at lave. Kylling i karry lagt i lune pitabrød er noget både børn og voksne kan lide. I én pakke inderfilet er der nok til fire fyldte pitabrød.

PITABRØD MED KYLLING I KARRY: SUND OG NEM MAD
Hvis du skal lave retter med kylling, så anbefaler vi pitabrød med kylling i karry, grøntsagsstrimler og mango chutney, hvis du vil have masser af smag og få kalorier. Retter med kylling er generelt sunde, men når du mixer det med pitabrød og karry, i for eksempel kylling i karry, vil du få en lækker aftensmad som samtidig også er ekstra sund.
Problemet med sund mad og retter med kylling er normalt, at du ikke kan få ingredienserne samme sted, og du derfor skal ud og handle ind flere steder. Det vil vi dog gerne gøre noget ved, og derfor har vi lavet sunde retter med kylling og meget andet, som du kan købe samlet ét sted – nemlig hos REMA 1000. Du kan endda lave en nem madplan, så du kan få alle tingene, når du vil lave lækre retter med kylling:

PITABRØD MED KYLLING I KARRY OPSKRIFT TIL 4 PERSONER
Kylling i karry
1 pakke kyllinge inderfilet, 2 spsk. karry, ½ økologisk citron, 2 spsk. mangochutney, 1 dåse kokosmælk, halvdelen af garnituren og ½ bundt basilikum.

Garniture til retter med kylling
1 bakke sukkerærter, 1 rødløg, 1 gul peber, 1 orange peberfrugt, 1 gulerod, 1 porre og 4-8 pitabrød

Dressing
1 dl creme fraiche 18%, 2 spsk. chilisauce, ½ chili og saften fra 1 citron.

HVAD LAVER DU TIL EN KYLLING I KARRY?
Per Thøstesen i videoen anbefaler, at du til et ”sticky kokos-karry-kyllinge pitabrød” laver en stærk 18 % cremefraiche dressing. Retter med kylling, og især kylling i karry, har godt af et lidt fedt modspil, som du vil få med en god cremefraiche, der også gerne må smage af noget.
En lækker garniture – eller tilbehør, som du også kan kalde det – hører også til, og det er nemt at lave.

Følg REMA 1000 på de sociale medier:
—————————-
Like os på Facebook:

Følg os på LinkedIn

Plus os på Google+

——————

BONUS-INFO OM KOKOSMÆLKEN I KYLLING I KARRY-VIDEOEN
Mange tror, at kokosmælk er det vand, der er inde i en kokosnød, men det er ikke rigtigt. For at få den lækre og fedtfattige kokosmælk til diverse retter med kylling gøres følgende: kokosnødden rives og blandes med almindelig mælk, som så presses på forskellige måder. Så for at kunne lave den lækre kylling i karry, som du ser i videoen, går kokossen altså igennem lidt af en forvandling. Kokosmælk er altså kort og godt revet kokosnød blandet med mælk.
Kokosmælk bruges tit i supper, og vi har mange forskellige opskrifter på nemme supper hos REMA 1000:

HVORFOR VARMES GRØNTSAGERNE I RETTER MED KYLLING?
I retter med kylling varmes grøntsager oftest, da grøntsagerne ændrer smag, når de bliver tilberedt. Du kan selvfølgelig lave en blanding af tilberedte og rå grøntsager i dine retter med kylling, men det er helt op til dig, hvordan du laver dine retter med kylling.
Du kan altså variere dine retter med kylling helt uden at skifte ingredienser blot ved at skifte tilberedningsmetode af dine grøntsager. Det er især vigtigt, når du laver retter med kylling såsom pitabrød med kylling i karry, grøntsagsstrimler og mango chutney.

HVORFOR BRUGE BASILIKUM OG IKKE KORIANDER?
I Danmark bruger vi oftere basilikum i stedet for koriander. Hvis du skulle lave retter med kylling til en fra Asien, ville det være en ide at bruge koriander, da det er mere brugt i Asien, især i forbindelse med kylling i karry retter. Du kan selvfølgelig bruge lige præcis de ingredienser du vil, når du laver lækre pitabrød med kylling i karry derhjemme.
Men husk altid at lade REMA 1000 give dig en hånd i køkkenet:

HUSK MÆLKEN
Vi vil sætte os til bords for at nyde vores lækre pitabrød med kylling i karry. Husk at drikke mælk og ikke vand, hvis du har lavet dine pitabrød stærke.

Velbekomme!