Den nye Samsung R3 højttaler er produceret i lækkert design og er meget brugervenlig. Den nye Samsung R3 højttaler er trådløs, har Touch Funktion og kan tilsluttes WiFi eller Bluetooth.
Samsung R3 højttaler er en multifunktionshøjttaler som er spækket med fede features – hør mere om Samsung højttaleren her!

SAMSUNG R3 HØJTTALER MED TOUCH FUNKTION, WIFI OG 350 GRADER HØJTTALER
Det er stensikkert at konen eller kæresten vil acceptere den nye Samsung højttaler i hjemmet. Den nye Samsung R3 højttaler er nemlig designet i et flot og tidsløst design. Med højttalerens enkle features er den også meget brugervenlig – selv den ikke-tekniske kæreste eller kone vil uden problemer kunne betjene Samsung højttaleren.
Samsung R3 højttaleren er trådløs og fungerer via WiFi eller Bluetooth. Ydermere kan du tilslutte Samsung R3 højttaler dit Smart TV, hvis du er så heldig, at have sådan ét derhjemme.
Til sidst, men ikke mindst, har Samsung R3 højttaler også en stemme, som hjælper dig godt på vej med din Samsung R3 højttaler.

Vil den nye Samsung R3 højttaler pryde dit hjem? Den nye Samsung R3 højttaler vil pryde alles hjem, og biddrage med en fantastisk 360 graders lydoplevelse. Hvis du gerne vil opgradere din lyd i hjemmet med en Samsung R3 højttaler, kan du lige nu købe Samsung R3 og Samsung Galaxy S7 til en rigtig god pris:

HOW-TO: TILSLUT OG OPSÆT SAMSUNG R3 HØJTTALER – DET ER NEMT OG ENKELT!
Har du købt den nye Samsung højttaler? Men er du i tvivl om, hvordan man tilslutter og opsætter den? Bare rolig. Det er meget simpelt. Når du tilslutter din nye Samsung højttaler skal du:
1. Tilslutte kablet i bunden af Samsung højttaleren
2. Tilslutte Samsung højttaleren en stikkontakt
3. Vælge om Samsung højttaleren skal tilsluttes via WiFi, Bluetooth eller dit Smart TV

HOW-TO: TILSLUT SAMSUNG R3 HØJTTALER VIA BLUETOOTH
For at tilslutte Samsung R3 højttaleren Bluetooth skal du:
1. Trykke på Bluetooth på din Samsung R3 højttaler
2. Gå ind i indstillinger på din mobiltelefon og herefter ind i Bluetooth
3. Nu er Bluetooth tilsluttet din Samsung højttaler

HOW-TO: TILSLUT SAMSUNG R3 HØJTTALER VIA WIFI
Det er næsten ligeså nemt at tilslutte Samsung R3 højttaler Wifi:
1. Download app’en ’Samsung Multiroom’ til iOS eller Android
2. Åben app’en og følg de 5 enkelte steps
3. Nu er WiFi tilsluttet din Samsung højttaler

Er du lidt hooked på, at købe en Samsung R3 højttaler sammen med den nye Samsung Galaxy S7? Men savner du lidt information om Samsung Galaxy S7? Så tjek denne video ud, og bliv klogere på Samsung Galaxy S7 og smartphonens fede features:

SAMSUNG R3 HØJTTALER GIVER DIG EN FANTASTISK LYDOPLEVELSE
Lyden i den nye Samsung højttaler er ikke bare god, den er eminent. Den skarpe lyd i Samsung R3 fastholdes nemlig konstant, og forvrænges ikke uanset hvor højt man spiller. Med Samsung R3 højttalerens 360 graders højttaler bliver lyden ikke bedre.
Vil man justere på lyden eller skifte nummer på Samsung højttaleren sker dette ved hjælp af den smart Touch Funktion.
Med Samsung R3 højttaleren er musikken til festen hjemme!

Følg Call me på de sociale medier:
—————————————-
Følg Call me på Facebook:

På Twitter:

Og på google+

—————————————-

Elsker du gadgets som Samsung højttalere, wearables og smartphones? Så vil du også elske denne playliste på vores YouTube-kanal: