Område:
Stille villavej midt i Køge by – en helt perfekt beliggenhed. Inden for 5 minutters gang ligger det livlige Køge Torv og Hugos gård med sommerjazz – og bybusserne og Netto ligger endnu nærmere. Inden for 5 minutter på cykel ligger Køge Station med S-tog og regionaltog samt alle Køge Centrums andre herligheder såsom bibliotek, Køge Børneasyl, Søndre Skole, gymnasiet og havnen. Tæt på naturen ved Søndre Strand og Køge Ås.

Ejendommen:
Arkitekttegnet 1 plans ejendom på 138 m², opført i 1960 i gule sten, med Protan-tag med minimal hældning. Midt i baghaven ligger et meget charmerende svensk træhus på 16 m² plus overdækket veranda, opført i 2002. Bag i haven et stort redskabsrum fra år 2000. Ud mod vejen carport, 2 gæsteparkeringer og cykelstativer.

Indretning:
Yderdør med koøje fører til entreen med adgang til gæstetoilet og gæsteværelse med parketgulv samt 2 store lyse stuer. Derefter ligger stor, lys spisestue og 3 værelser med parketgulv samt badeværelse med terrazzogulv. Ældre køkken med hårde hvidevarer og pragtfuld udsigt til haven. Bryggers med naturgasfyr fra 2009 og udgang til den store, lukkede have med ældre frugttræer, bregne- og rosenbede og skønne solterrasser.
En absolut skøn ejendom med den perfekte beliggenhed. Et særdeles godt køb til prisen.