Lækker 2 værelses med en helt unik udsigt

Er du på udkig efter en lejlighed, hvor du kan komme hjem og sætte dig ud på din egen altan – med en helt unik udsigt til både skønne grønne områder og golfbane – hvor du samtidig lægger vægt på en central beliggenhed, tæt på metro og indkøbsmuligheder? Så er denne lejlighed helt sikkert noget for dig!

Lejligheden er den perfekte “dig og mig”- lejlighed – til parret der sætter pris på en central beliggenhed, hvor du er kun få minutter fra Indkøbscenteret Fields, hvor du kan få alt fra dagligvarer til fitnesscenter, biograf, spisesteder, parfume, tøj og sko og ikke mindst direkte til Indre by med Metroen, så en bil ikke er nødvendig! Området på Amager er i rivende udvikling og lige om lidt er Københavns nye Super Arena også færdigbygget.

Med en lejlighed der er opført i 2006, er der lagt stor fokus på lysindfald og moderne indretning med en åben planløsning.
Du kommer ind i en entré med skabsplads, herfra går du ind i det store lyse køkkenalrum – med god plads til at være sammen – mens aftensmaden bliver lavet. Køkkenet er fra lejligheden blev opført i 2006, med flotte hvide, grebsfrie elementer og opvaskemaskine.
Desuden rummer lejligheden et soveværelse med flot udsigt over området, et lyst badeværelse med brus og plads til vaskemaskine.
På den lækre vestvendte altan kan du nyde den farverige solnedgang året rundt – om sommeren med et glas kold hvidvin – eller i vintermånederne med dyne og varm kakao, det perfekte fristed efter en lang arbejdsdag.

I ejendommens gård er der lavet dejlige områder med legepladser og bordbænkesæt og bag ved ejendommen er der smukke grønne områder i Byparken, hvor der også er gode er der smukke grønne områder i Byparken, hvor der også er gode legepladser.

Super lækker lejlighed med en fantastisk udsigt – Ring 3123 2328 og bestil en fremvisning.