Gildbrovej 45, 1 244, 2635 Ishøj

Lys og indbydende 2-vær. lejlighed med unik indretning med mange fine detaljer og god beliggenhed i attraktiv bebyggelse centralt i Ishøj.

Lejligheden fremstår superflot overalt med kvalitetsbadeværelse og flot køkken. Fremhæves skal desuden det meget store walk-in-closet i forbindelse med soveværelset, hvor der er opbygget en stilfuld og effektiv opbevaringsløsning. En 15 kvm solrig altan med trægulv giver en optimal udnyttelse af disse ekstra kvadratmeter.

Gennemført og veldisponeret lejlighed, hvor man fornemmer, at der ikke er gået på kompromis med kvaliteten. Gode parkeringsforhold og tæt på off. transport. Til lejligheden hører kælderrum, cykelkælder, fællesvaskeri, dørtelefon m.m.

Ejendommen indeholder:

Entre med skabe. Lækkert badeværelse med brus. Superflot køkken med lyse elementer og masser af skabsplads. Køkkenet er i åben forbindelse til dejlig, lys stue med udgang til hyggelig altan med god mulighed for at nyde solen. Stort, lyst soveværelse med kæmpe walk-in-closet og indbygget, medfølgende seng samt skrivebord og kommode. Trægulvene i lejligheden er nyslebet og lakeret.

Beliggenhed:

Meget centralt beliggende i Ishøj i gåafstand til S-tog og Ishøj Bycenter med et stort udvalg af butikker, posthus, bibliotek, svømmehal, Bilka og meget mere. Desuden stort udvalg af fritidsaktiviteter i nærområdet; golf, ridesport, fodbold, tennis m.m. Ishøj strandpark ligger 10 min. væk på cykel. Her får du en af Danmarks bedste sandstrande og hyggeligt havnemiljø med lystbådehavn, kunstmuseet Arken og indsøer.

Kontaktoplysninger:

Kontakt Nanna Enemark på tlf. 22 78 98 54 for flere detaljer og fremvisning. Evt. faglige/økonomiske spørgsmål kan rettes til ejendomsmægler Nathalie Middelboe på tlf. 51 19 67 77.

Det siger sælger selv
Sælgers historie:

Købte lejligheden for 9 år siden, og har nydt hvert øjeblik siden da.

Fri kl. 16:00, og jeg glæder mig mest af alt bare til at komme tilbage til mit stadig nye hjem. Solen varmer allerede min lyse stue og altanen op til en dejlig eftermiddag og aften i hyggens tegn. Vi skal have gæster, og grille på altanen. Jeg får komplementer for det fine slebet gulv, og den sædvanlige misundelse af mit store walk-in-closet, hvor jeg har opbevaret mine ekstra klapstole og bordpladen til spisebordet.
Aftenen går og gæsterne lige så. Det er derfor tid til vi skal ud og gå en tur i det grønne med min hund.
– Dagen her er ét år siden –

Unik indretning:

Store vinduer samt glasdøre i lejligheden sikrer en lys og varm lejlighed. Et åbent køkken med unik indretning til bl.a. mikroovn. Det åbne køkken og glasdørene fra gang til stue, og stue til soveværelse, gør lejligheden føles større.
Stuen er udsmykket med opbevaringsmuligheder, både oppe og nede.
Soveværelse er udstyret med en indbygget seng samt skrivebord, som er udarbejdet i samme stil som resten af lejligheden.
Det store walk-in-closet har hylder og bøjlestænger til en hel familie. Under loftet er plads til alt fra stole og ekstra bordplader.

Da det er svært at beskrive alt i detaljer, kan jeg kun anbefale at komme forbi til Åbent Hus.

Området og opgang nr. 45:

Måske en af de roligste opgange i Gildbroterasserne. Jeg havde ikke troet, jeg skulle bo så uforstyrret i et lejlighedkompleks. Jeg har aldrig været generet af larm hverken fra ude på opgangen, naboer eller under- og overboere. I opgangen bor venlige ældre mænd og kvinder, ældre par og stille børnefamilier.
Gildbroterasserne er et roligt kvarter – og altid pænt; hvilket vores 3 gårdmænd, 5 dage om ugen, sørger for.
Kun 600 m fra lejligheden finder I idyllisk natur. En lille skov, et stort grønt område med bænke, kolonihaver, marker med græssende køer (om sommeren), en å og en sø – som strækker sig til Vallensbæk sø og videre, hvis man vil ud på en lidt længere gå- eller cykeltur.

Ishøj har mange plusser – og Gildbroterasserne er placeret perfekt tæt på det hele:

– 850 m til Ishøj station (17 min med toget til KBH Hovedbanegård)
– 900 m til Ishøj Bycenter, som indeholder alt fra bibliotek, borgerservice, apotek, Bilka m.m.
– 1,2 km til Ishøj svømmehal med 50 m baner, varmvandsbassin og vipper
– 1,3 km til stor anerkendt bager
– 2,6 km til Ishøj strand, Ishøj Havn og Arken Kunstmuseum
– 2 km fra Vallensbæk station, hvor der både ligger fitness.dk, Fitness World og restaurant/cafemuligheder
– 4,4 km fra Waves (hvor biograf er ved at blive bygget)
– 7,5 km fra City 2 med biograf og stort outletcenter

Ishøj er rig på gode indkøbsmuligheder som Netto, Aldi, Lidl, Rema 1000 og Bilka.
Jeg har altid været glad for at bo i Ishøj, hvor man trygt kan færdes på de mange stisystemer – og på ingen tid kan gå fra by til idylisk natur og dyreliv (fx Bredekærgård og Ishøj dyrepark).