Meget attraktiv og indflytningsklar lejlighed med altan !

Meget flot, velholdt og indflytningsklar 2-værelses lejlighed med stor vestvendt altan – og med bebyggelsens bedste beliggenhed med fri udsigt. Meget veldisponeret lejlighed med store lys rum.

Moderniseret med bl.a. flot køkken fra 2005 med spiseplads og lækkert badeværelse fra 2006 med bl.a. gulvvarme og bruseniche og i øvrigt med hvide listelofter, flotte gulve og helt nymalet – lige til at flytte ind i !Beliggende i meget attraktiv og velholdt bebyggelse – i rolige omgivelser på lukket vej og med grønne fællesarealer, legeplads, fællesvaskeri, gode parkeringsforhold foran ejendommen samt kabel-tv (grundpakke indeholdt i fællesudgifterne). Der medfølger kælderrum. Beliggende tæt ved skole, børneinstitutioner, offentlige transportmidler samt Taastrup Hovedgade og City-2.

Indretning: Rummelig entre med skabe. Stor, regulær opholdsstue med udgang til stor vestvendt altan og skøn udsigt. Flot køkken med flotte skabselementer og med spiseplads. Stort soveværelse med plads til skabe. Lækkert badeværelse i rustik stil med gulvvarme, bruseniche, vaskemaskine og skabe.Det er tilladt at holde husdyr mod betaling af et mindre gebyr til vedligeholdelse af hundetoilet og hundepose-stativer.

Flot stand, god indretning, attraktivt område og med bedste placering!

Bare en super-lejlighed, der skal opleves!