base1 – din ejendomsmægler i København.

Total istandsat 1½ værelses med stor altan og fedt bad
Centralt på Vesterbro ligger denne moderne ejendom fra 1971 i en veldrevet ejerforening, der bl.a. byder på tagterrasse, vaskeri og elevator. Området omkring Matthæuskirken er temmelig attraktivt med gåafstand til Enghave Plads (metro på vej i 2016-18); Enghaveparken, hvor man hygger med vennerne om sommeren; Istedgades rå og skæve butikker samt 5 minutter på cykel til Rådhuspladsen og indre by.

Aldeles perfekt 1V med lille sovealkove, deraf den ½ værelse. Lejligheden byder velkommen i mindre entré med skab og hylder oppe under loftet til opbevaring. Man har bygget en sovealkove her med opbevaring under sengen, således at man har plads til at opbevare ting og sager men ikke bruger hver dag. Badeværelset er totalrenoveret med sandfarvede travatinfliser på gulv og en smagfuld indretning generelt. Brusebad, samt badekar til at slappe af efter en lang dag. Køkkenet er lyst med hvide elementer, træbordplade samt hygiejniske fliser på gulv. Tillige baropstats så man kan sludre mens der kokkereres. Rummelig stue med plads til både spiseareal og sofaarrangement. Udgang til stor vestvendt altan med markise da der er sol hele eftermiddagen. Lejligheden fremstår nymalet overalt. Dette er den prisbillige totalløsning til de kræsne der vil bo godt og problemfrit.

Skal du ha solgt din egen bolig? Så kontakt din lokale base1-butik, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.