Velkommen til kanalen. Hør lidt om baggrunden for min træning, introduktion til hiit træning og hvordan jeg selv træner. Kom godt i gang med mine hiit workouts.

Funktionel træning og mine øvelserne indbefatter træning og forbedring af kropsholdning, koordination, balance, bevægelighed, styrke og udholdenhed. Modsat styrketræning i maskiner som oftest er målrettet en bestemt muskelgruppe, så er de funktionelle øvelser mere dynamiske og kombinerer bl.a. styrke, hastighed eller power med f.eks. balance, smidighed eller reaktionsevne i samme øvelse. Målet er at gøre hele din krop velfungerende og stærk. Rent fysisk betyder det, at du opnår en stærkere krop og en mere helstøbt toning af kroppen og et boost til vægttab.

Har du spørgsmål til min træning, så skriv en kommentar til denne video. Du er også altid velkommen til at skrive til mig på mail@camillakrogsgaard.com

Follow me: